MIKA voor jou

Ieder gezin is anders en dat is maar goed ook. Op deze pagina leggen we je graag uit wat voor diensten we aanbieden. Staat jouw (zorg)vraag er niet tussen? Neem dan gewoon contact met ons op, samen komen we er uit!

MIKA's pakketten

Even eropuit

Wil jij elke maand onbeperkt een oppas kunnen boeken? Dan hebben wij nu iets nieuws! Het MIKA-abonnement: voor € 17,95 per maand kun jij,  zo vaak als nodig. een oppas boeken via ons!

 
Tarief: € 17,95 per maand.

Vaste prik

Ben je op zoek naar een oppas voor een wekelijkse vaste dag of meerdere dagen in de week? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Na een intake gaan wij op zoek naar een goede match.
Tarief: vanaf € 10,- per uur + MIKA fee (prijs op aanvraag)

Vakantie / tijdelijk verblijf

Zoek je een oppas die mee op vakantie gaat om de reis voor jezelf rustiger te laten verlopen? Ook dat kan! Maar ook wanneer je een hotel of accommodatie in Zuid-Limburg bezoekt kunnen wij jou aan een betrouwbare oppas koppelen.
Tarief op aanvraag, wordt in overleg samengesteld. 

Een goede afspraak is het halve werk

Als ouder of gezin betaal je eenmalig €25,- inschrijfkosten. De kosten van de oppas spreek je altijd zelf, persoonlijk met de oppas af. Wij geven hier graag advies in. De oppas wordt ook altijd direct door het gezin of de ouder uitbetaald. Zo houden we het helder en transparant! 

Unieke samenwerkingen

We zijn trots op onze samenwerkingen met Dormio Resort & Hotel, Oostwegel Collection, K-Kanne Resto en Landgoed Heerdeberg. Bijzondere horecagelegenheden in en rondom Maastricht waar je gebruik kan maken van onze diensten, terwijl je geniet van al het moois en lekkers dat zij te bieden hebben.

Helder en duidelijk

Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken en regels met elkaar af te spreken. Niet alleen voor het gezin en de oppas, maar ook voor onszelf. We volgen de regels op die de Rijksoverheid stelt op het gebied van dienstverlening aan huis. Wil je hier meer over lezen?

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor die snelle vraag, een kopje koffie of om meteen een intake in te plannen!